Hur hamnade vi här?

IMG_1342

Hejsan och välkommen till min blogg som kort och gott är en blandning av mina reflektioner och historier om livet i Bermuda. Hit flyttade jag från London i början av 2017 med intentionerna att avsluta ett långdistansförhållande. Det har varit en intressant resa och att bosätta sig på en väldigt liten ö efter 13 år i stora staden har minst sagt varit en stor omställning.

Jag vill dela med mig av mina tankar om olika kulturer, mina passioner och resor.  Då jag inte jobbar här på Bermuda så fylls mina dagar med träning, matlagning och dykning. Som tur är så har jag även möjliheten att resa väldigt ofta och det vill jag såklart bjuda på.

Här på Bermuda så bor jag tillsammans med min blivande make, våra tre katter och ungefär en tredjedel av jordens alla kackelackor. Man kan tydligen inte välja sitt umgänge alla gånger…

Jag älskar att ta foton (av blandad kvalitet) och dela med mig av mina historier. Kluturkrockar, god mat (mycket sött!), vackra platser, i-landsproblem, underbara människor och en gnutta riktigt dålig humor.

Det ska även sägas att jag har en fot kvar i London då jag bor där på deltid, det är en stad som jag nog alltid kommer kalla mitt hem och som gjort mig till den jag är idag trots att jag levde mina första 19 år i Sverige.

Lite på förhand så ber jag om ursäkt för en relativt knagglig Svenska, efter nästan 14 år utanför landets gränser så har min språkutveckling gått bakåt (minst sagt) och mycket blir svengelska, felstavningar och väldigt kreativ meningsbygnad.

Ni hittar mig även på Instagram där jag heter ‘StinaiLondon’, perfekt för den som älskar bilder på katter, sallader och turkosa hav.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s