Intryck och blockeringar

IMG_1819

När jag bodde i London så lärde jag mig att på många vis stäng ut alla intryck och allt surr. För även om London är en underbar stad för att det aldrig står stilla och en stad som aldrig sover så blir det lite för mycket ibland. Man orkar liksom inte med allas stress i tunnelbanan på morgonen, man vill kunna gå ner för gatan utan att bli avbruten av försäljare och ibland så är det skönt att gå och handla mat utan att behöva prata med någon.

Ni som bor i en stad och sällan har det tomt runt er vet säkert vad jag pratar om. Man måste kunna få vara själv samtidigt som man måste kunna uträtta saker. Så som att ta sig till jobbet t.ex.

För mig så har flykten alltid varit mina hörlurar, jag älskar musik och vare sig jag lyssnar Bach eller Aviici så ger det mig energi och får mig att må bra, samtidigt som det stänger ute storstadens sorl. Win win!

IMG_0783

Men jag inser även att man inte alltid mår bra av att stänga ute omvärlden och här på Bermuda så är det tvärt emot London. Det är vackert och tyst här så faktum är att man nog mår bättre av att ta in omvärlden. Det är sällan det blir ‘för mycket’ och jag måste bli bättre på att ta in alla intryck, det blir ensamt och tomt annat. Och faktum är att Bermuda är allt annat än en tom ö, det finns sa mycket att njuta av här.

IMG_0728

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s