Stränder

Bermuda har många fina stränder och nu på vintern då temperaturerna ligger pa ca 20-23 grader så är det jätteskönt väder att ta en promenad på stranden. I mina ögon så är det alldeles för kallt för att bada (men att titta på vattnet kan man ju alltid göra.)

Konstigt nog så är jag ingen strandmänniska, det är vackert med en promenad och jag älskar att vara i vattnet, men just att ligga på standen en längre tid är inget för mig. Det är nog en av anledningarna till att dykning är en så bra sport i mina ögon, man kan avnjuta vattnet men ändå vara aktiv och inte bli uttråkad.

I somras när jag spenderade min första hela sommar på Bermuda så undvek jag stränderna nästan helt, men åkte i stället ut med min dykklubb titt som tätt för ett par dyk vid öns vrak och korallrev.

Men gillar man stränder så är några av favoriterna här på Bermuda Elbow Beach, Horseshoe Bay (ansett som en av världens vackraste stränder), Warwick Longbay, Tuckers Point Beach och Clear Water Beach.

IMG_2494

IMG_2502

IMG-20170611-WA0018

IMG_0037

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s